Over Textiel Services Rijnmond

Over Textiel Services Nederland

Clean en safe work dat is waar wij voor staan en we kunnen bieden.

Missie

Wat begon met enkel bedrijfskleding wassen is vandaag de dag uitgegroeid tot een compleet 'one-stop shopping' concept. Textiel Services Nederland biedt een scala van diensten aan voor bedrijven en organisaties om de hygiëne en veiligheid van werknemers te optimaliseren. Onze drijfveer is om bedrijven volledig te ontzorgen: zo halen we de vuile werkkleding op locatie op, voorzien we de bedrijven direct van schone werkkleding en kunnen we zelfs persoonlijke beschermingsmiddelen, schoonloopmatten en bedrijfshygiëne producten leveren. 

One-stop shopping van Textiel Services Nederland

Hieronder kun je one-stop shopping model vinden van Textiel Services Nederland. Dit zijn alle diensten/producten die de veiligheid en hygiëne optimaliseren voor bedrijven en de werknemers.


Je kunt bij ons terecht voor:

Bedrijfskleding wassen (en drogen)
Bedrijfskleding kopen of bedrijfskleding huren
Leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen 
Bedrijfskleding borduren en textiel bedrukken

Hygiënische producten en schoonloopmatten

Onze diensten

Bedrijfskleding wassen? Textiel Service Rijnmond staat voor je klaar! Bel 010–4601488 of mail info@textielservices.nl

Bedrijfskleding wassen

Bedrijfskleding kopen? Textiel Service Rijnmond staat voor je klaar! Bel 010–4601488 of mail info@textielservices.nl

Bedrijfskleding kopen

Bedrijfskleding huren

Bedrijfskleding
huren

Bedrijfskleding borduren? Textiel Services Rijnmond staat voor je klaar!

Bedrijfskleding borduren

Textiel bedrukken? Textiel Services Rijnmond staat voor je klaar!

Textiel      bedrukken

Bedrijfshygiëne zo hoog mogelijk houden? Textiel Service Rijnmond staat voor je klaar! Bel 010–4601488 of mail info@textielservices.nl

Bedrijfshygiëne
specialist 

Schoonloopmatten koop of huur je via Textiel Service Rijnmond

Schoonloopmatten leveren/wassen

Wat anderen over ons zeggen

GPI
"Tijdens het hele proces hebben we goede tips en adviezen gekregen van TSR en zijn uiteindelijk erg tevreden met het resultaat."
Eldert Nieuwpoort van GPI over Textiel Services Rijnmond
Eldert Nieuwpoort - inkoper bij GPI 
APM Terminals Rotterdam
"Goede en prettige samenwerking. Pro-actief in het meedenken en handelen naar betere service. Dus wat mij betreft top!"
Fatima Hailouma van Aprm Terminals Rotterdam B.V.
Fatima Hailouma - APM Terminals Rotterdam
Tuinderij Vers
"Gelukkig kunnen ze bij Textiel Services Nederland altijd snel schakelen en worden dingen op korte termijn opgepakt. We zijn blij met de sterke samenwerking."
Sandra Lankau over de samenwerking met Textiel Services Rijnmond
Sandra Lankau - Tuinderij Vers

Geschiedenis

In 1993 zette onze onderneming haar eerste stappen met de opening van “Wasservice Helvoet”, een bescheiden stomerij in Hellevoetsluis. Door onvermoeibare inzet en strategische uitbreidingen groeide onze onderneming gestaag, en tegen 2001 beheerden we al zes stomerijlocaties, inclusief vestigingen in Hellevoetsluis, Hoogvliet, Vlaardingen, Zoetermeer, en twee in Rotterdam.


Aanvankelijk lag de focus op consumentenservices, maar vanaf 2004 zagen we een duidelijke verschuiving. Steeds meer bedrijven, voornamelijk uit de petrochemische sector, deden een beroep op ons voor het reinigen van hun bedrijfskleding. Deze verschuiving was zo significant dat het ons inspireerde om onze faciliteiten uit te breiden, wat resulteerde in een verhuizing in november 2008 naar een grotere locatie in Hoogvliet Rotterdam, op de Gadering met een oppervlakte van 1200m2.


Door de jaren heen, met ongeveer 50 werknemers in dienst, heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een marktleider in de wasserijbranche, gespecialiseerd in de petrochemische industrie en aannemerij. In 2004 hebben we een belangrijke strategische beslissing genomen: Wasservice Helvoet transformeerde naar Textiel Services Rijnmond, waarmee we onze groeiende aanwezigheid in de Rijnmond-regio benadrukten.

Echter, onze visie en ambities reikten verder. Daarom hebben we in 2024 onze naam gewijzigd naar Textiel Services Nederland B.V., een naam die onze nationale dekking en dienstverlening door heel Nederland beter representeert.

Deze naamswijziging markeert een nieuw tijdperk voor ons bedrijf, waarin we onze toewijding aan kwaliteit en service voortzetten, terwijl we ons aanbod verder uitbreiden om aan de behoeften van een bredere klantenkring te voldoen.

Tijdlijn

1993: Begin stomerij "Wasservice Helvoet' voor consumenten
2001: Uitgebreid tot 6 stomerij locaties
2004: Switch naar zakelijke wasserij/stomerij en ontstaan van de naam 'Textiel Services Nederland'.
2008: Verhuizing naar huidige locatie in Hoogvliet met een uitbreiding in 2017.
2021: Uitgegroeid tot een middelgrote en volledig genormeerde wasserij met aanvullende diensten.


2024: Naam gewijzigd naar Textiel Services Nederland. Een naam die onze nationale dekking en dienstverlening door heel Nederland beter representeert.