Antwoorden op veelvoorkomende vragen over Textiel Services Nederland

                   

Meest gestelde vragen over Textiel Services Nederland

Levert Textiel Services Nederland haar diensten door heel het land?

Ja! Textiel Services Nederland B.V. levert haar diensten door heel Nederland, België en zelfs een stuk van Duitsland. Door middel van ons eigen wagenpark distribueren wij onze diensten vanuit ons hoofdkantoor in Hoogvliet-Rotterdam.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Ben je enthousiast geworden over onze dienstverlening? Neem dan direct contact op met onze accountmanager Vince op 0630481238 en/of stuur ons een mail via info@tsrbv.nl.

Leveren jullie ook andere diensten buiten het wassen?

Jazeker! Textiel Services Nederland kan je ontzorgen voor wat betreft het leveren en onderhouden van werkkleding, kleding(uitgifte) kasten schoonloopmatten, bedrijfshygiëne en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Verhuren jullie ook bedrijfskleding

Ja! Maar als we dit doen, doen we dit altijd op een transparante wijze. Geen kleine letters, restwaardes en bindende vormen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Hoe kan ik een personeelswijziging doorgeven?

Dit kan heel eenvoudig via de servicezak die wij meeleveren, per mail via info@tsrbv.nl en/of telefonisch via 010 – 460 1488.

Blijven de beschermende eigenschappen in stand na het wassen van onze kleding?

Ja! Wij behandelen voor 85% Multi normen kleding welke gecertificeerd is aan de EN ISO 11612, EN ISO 11611, EN 1149-5, EN 13034, EN ISO 20471 en IEC 61482-2.Wij reinigen en herstellen uw werkkleding op de meest professionele én duurzame wijze zodat alle normeringen behouden worden.

Wat is de levertijd van mijn bestelde werkkleding?

Textiel Services Nederland is dealer van verschillende bedrijfskleding fabrikanten welke een grote voorraad aanhouden in Nederland. Daarnaast bedrukken, borduren en labelen wij alle kleding in huis. Dit zorgt ervoor dat wij kleding binnen 3-5 werkdagen kunnen leveren.

Wanneer wordt onze was opgehaald?

Onze wagens rijden de hele week door het land heen om onze klanten van topservice te voorzien. Wij streven ernaar om onze routes zo duurzaam mogelijk in te regelen om onze CO2 footprint zo laag mogelijk te houden. Benieuwd wanneer we bij u in de buurt komen? Neem dan contact op via info@tsrbv.nl

Wat kost het om bij jullie te wassen/kopen?

Dit is geheel afhankelijk van het aantal kledingstukken wat in de was gaat per week. Wil je een offerte ontvangen? Bel dan gerust met onze accountmanager op 06-30481238 en/of stuur een mail naar info@tsrbv.nl.

Kan ik ook eigen aangeschafte kleding bij jullie laten wassen?

Dit is uiteraard mogelijk! Mochten wij u toch kunnen overtuigen met onze scherpe prijzen? Neem dan contact op via info@tsrbv.nl

Kan ik mijn kleding ook zelf bij jullie halen en brengen?

Ja. Je kunt de werkkleding op werkdagen afleveren en ophalen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Bij spoedgevallen is dit zelfs mogelijk in 24 uur tijd.

Waarom verandert Textiel Services Rijnmond zijn naam in Textiel Services Nederland?

We hebben besloten onze naam te veranderen van Textiel Services Rijnmond naar Textiel Services Nederland om beter onze groeiende aanwezigheid en dienstverlening in heel Nederland te weerspiegelen. Deze naamsverandering is een belangrijke stap in onze strategie om onze nationale voetafdruk te vergroten en een bredere reeks klanten te bedienen. Terwijl we onze naam veranderen, blijft onze toewijding aan kwaliteit, klantenservice en betrouwbaarheid hetzelfde. We zijn enthousiast over deze nieuwe fase en kijken ernaar uit om onze verbeterde diensten aan al onze bestaande en nieuwe klanten te leveren.