“Sterke samenwerking waarbij we van elkaar op aan kunnen.”
20 augustus 2021 

“Sterke samenwerking waarbij we van elkaar op aan kunnen.”

De medewerkers van Tuinderij Vers uit Brielle snijden en verpakken groenten en fruit. Dit moderne groenteverwerkingsbedrijf maakt kant en klare en panklare producten, die voornamelijk bij Albert Heijn in de schappen liggen. Je kunt hierbij denken aan zakken gesneden groenten, verspakketten en voorverpakte salades. Sinds 2014 is Tuinderij Vers een zeer tevreden klant van Textiel Services Nederland. 

“Van bedrijfskleding kopen tot en met bedrijfskleding wassen; Textiel Services Nederland staat voor je klaar!”

Wassen van grote volumes

“Toen we in 2014 voor onze bedrijfskleding gingen samenwerken met Textiel Services Nederland waren de volumes veel kleiner ten opzichte van 2021,” vertelt Sandra Lankau, hoofd facilitaire dienst van Tuinderij Vers. “Door de groei van de afgelopen jaren worden er nu veel grotere volumes gewassen en is vervanging bij slijtage eerder nodig.”

Tuinderij Vers over de sterke samenwerking met Textiel Services Rijnmond

Goede dienstverlening

“We zijn inmiddels ruim zeven jaar klant, sinds juni 2014. Textiel Services Nederland wast onze bedrijfskleding. Als er nieuwe kleding nodig is, kopen we die bij hen in. Ook repareren ze kleding als dat nodig is. Een fijne service is dat alle werkjassen altijd netjes op maat in onze jassenkast worden gelegd. Daar hebben we dus geen omkijken naar.

Naast bedrijfskleding regelt Textiel Services Nederland ook onze schoonloopmatten. Hun dienstverlening is echt heel goed. We hoeven alleen maar te bellen als er iets is en het wordt meteen opgepakt. En bij problemen denken ze mee en zijn ze oplossing gezind. We hebben goed contact met elkaar.” 

'Werkjassen netjes op maat in de jassenkast' - Textiel Services Rijnmond

“Een fijne service is dat alle werkjassen altijd netjes op maat in onze jassenkast worden gelegd. Daar hebben we dus geen omkijken naar”

Sterke samenwerking

Sandra vertelt “We kunnen van elkaar op aan. Omdat we veel met acties werken, hebben we soms meer was. Gelukkig kunnen we altijd snel schakelen en worden dingen op korte termijn opgepakt. We zijn blij met de sterke samenwerking.” 

Meer weten over Tuinderij Vers? Bekijk de video hieronder


Over de schrijver
Maak kennis met Vince Keller, de drijvende kracht en accountmanager achter Textiel Services Nederland. Met jarenlange ervaring op het gebied van de verkoop en het onderhoud van professionele werkkleding, heeft Vince een ongeëvenaarde expertise ontwikkeld. Hij begrijpt als geen ander wat bedrijven nodig hebben als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie in hun kledingkeuzes.Of je nu zoekt naar de perfecte werkkleding voor je team of advies nodig heeft over de optimale was- en onderhoudsmethoden, Vince staat voor je klaar. Zijn passie is ervoor zorgen dat elk bedrijf wordt voorzien van de best mogelijke kledingoplossingen. Oplossingen die niet alleen professioneel ogen, maar ook voldoen aan alle praktische en veiligheidseisen die de moderne werkomgeving stelt.Aarzel niet om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek of als je vragen heb. Vince is bereikbaar op 0630481238 of via vince@tsrbv.nl. Onder zijn begeleiding zorg je ervoor dat jouw team er op zijn best uitziet en optimaal presteert!
Reactie plaatsen

Vrijblijvend advies over werkkleding kopen, wassen of repareren?