Textiel Services Rijnmond wordt Textiel Services Nederland: Een nieuw hoofdstuk in onze groeiende geschiedenis
19 maart 2024 
in Nieuws

Textiel Services Rijnmond wordt Textiel Services Nederland: Een nieuw hoofdstuk in onze groeiende geschiedenis

Textiel Services Nederland (voorheen Textiel Services Rijnmond) kondigt met trots onze nieuwe naam aan, een verandering die onze ontwikkeling en uitbreiding in de wasserij- en textieldienstverlening markeert. Deze stap weerspiegelt onze toegenomen nationale aanwezigheid en onze ambitie om klanten in heel Nederland van dienst te zijn.

Eigenaar Rick de Koning spreekt met trots over deze betekenisvolle ontwikkeling:

 "Deze naamswijziging is meer dan een symbolische stap; het is een erkenning van onze reeds lang bestaande aanwezigheid buiten onze oorspronkelijke regio. Al vele jaren bedienen wij klanten door heel Nederland en hebben we onze activiteiten zelfs uitgebreid naar Duitsland en Noord-België. Onze groei en bereik tonen aan dat we ons hebben ontwikkeld tot een dynamische speler op nationaal en zelfs internationaal niveau."

Sterk sinds 1993

Onze reis begon in 1993 met de oprichting van “Wasservice Helvoet” in Hellevoetsluis. Wat startte als een kleine stomerij, groeide uit tot een toonaangevende onderneming in de industrie. Tegen 2001 hadden we al zes locaties, verspreid over Hellevoetsluis, Hoogvliet, Vlaardingen, Zoetermeer en Rotterdam.

De focus verschoof in 2004 van consumentenservices naar bedrijfsdiensten, met name in de petrochemische sector. Deze ontwikkeling leidde tot een verhuizing naar een grotere faciliteit in Hoogvliet Rotterdam in 2008, met een aanzienlijke uitbreiding in 2017.

Vandaag de dag, met ongeveer 60 toegewijde werknemers, staat Textiel Services Nederland bekend om zijn uitzonderlijke diensten in de wasserijbranche, gespecialiseerd in de petrochemische industrie en aannemerij. Van het eenvoudige begin als Wasservice Helvoet tot de transformatie naar Textiel Services Rijnmond in 2004, hebben we altijd gestreefd naar groei en innovatie.

Met onze naamsverandering in 2024 naar Textiel Services Nederland B.V., zetten we onze toewijding aan kwaliteit en service voort, terwijl we ons aanbod uitbreiden om aan de behoeften van een diversere klantenkring te voldoen.

"Onze missie blijft ongewijzigd: bedrijven volledig ontzorgen met een 'one-stop shopping' concept voor bedrijfshygiëne en werknemersveiligheid."

Onze websitenaam www.textielservices.nl, vervangt www.tsrbv.nl. Ons mailadres is nu ook gewijzigd in info@textielservices.nl. Ondanks deze veranderingen in onze online aanwezigheid, blijven onze diensten en onze toewijding aan kwaliteit en service ongewijzigd.  We zijn vastbesloten om dezelfde uitzonderlijke ervaring en ondersteuning te bieden die u van ons gewend bent. De nieuwe URL en e-mailadres weerspiegelen eenvoudigweg onze groei en uitbreiding als nationale speler in de textieldienstverlening.

Textiel Services Nederland: Waar 'clean en safe work' geen slogan is, maar onze belofte.

Over de schrijver
Maak kennis met Vince Keller, de drijvende kracht en accountmanager achter Textiel Services Nederland. Met jarenlange ervaring op het gebied van de verkoop en het onderhoud van professionele werkkleding, heeft Vince een ongeëvenaarde expertise ontwikkeld. Hij begrijpt als geen ander wat bedrijven nodig hebben als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie in hun kledingkeuzes.Of je nu zoekt naar de perfecte werkkleding voor je team of advies nodig heeft over de optimale was- en onderhoudsmethoden, Vince staat voor je klaar. Zijn passie is ervoor zorgen dat elk bedrijf wordt voorzien van de best mogelijke kledingoplossingen. Oplossingen die niet alleen professioneel ogen, maar ook voldoen aan alle praktische en veiligheidseisen die de moderne werkomgeving stelt.Aarzel niet om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek of als je vragen heb. Vince is bereikbaar op 0630481238 of via vince@tsrbv.nl. Onder zijn begeleiding zorg je ervoor dat jouw team er op zijn best uitziet en optimaal presteert!
Reactie plaatsen

Vrijblijvend advies over werkkleding kopen, wassen of repareren?