Werkkleding Rotterdam: kopen, reparatie, bedrukken en overige info
23 augustus 2022 

Werkkleding Rotterdam: kopen, reparatie, bedrukken en overige info

Werkkleding Rotterdam: ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat de werkkleding voor jouw bedrijf kan repareren, bedrukken, wassen en als nodig vernieuwen? Textiel Services Nederland, oorspronkelijk gestart als Textiel Services Rijnmond, is centraal gevestigd in Hoogvliet, vlakbij Rotterdam. Onze uitgebreide haal- en brengservice zorgt ervoor dat onze exacte vestigingslocatie van ondergeschikt belang is; wij staan garant voor het tijdig leveren van schone, gerepareerde, geborduurde, en/of nieuwe werkkleding, waar je ook bent in Nederland! Ons doel is om je te voorzien van topkwaliteit service, ongeacht je locatie.

Ben je op zoek naar een werkkleding winkel of showroom in de buurt van Rotterdam? Je bent van harte welkom in de showroom van Textiel Services Nederland. Hier kun je een ruim assortiment vinden van werkkleding en bijbehorende persoonlijke beschermingsmiddelen. 

Werkkleding Rotterdam: populairste locaties uitgelicht

Bij Textiel Services Nederland laat je bedrijfskleding wassen, kun je bedrijfskleding kopen, persoonlijke beschermingsmiddelen kopen en meer. De locaties hieronder zijn de populairste werkgebieden van ons. Daarnaast leven we onze diensten door de hele Benelux en zelfs Duitsland.

  • werkkleding rotterdam waalhaven
  • Werkkleding Rotterdam zuid
  • werkkleding rotterdam spaanse polder
  • Werkkleding Rotterdam centrum 
  • Werkkleding Rotterdam westzeedijk

Ik wil graag advies

Over de schrijver
Maak kennis met Vince Keller, de drijvende kracht en accountmanager achter Textiel Services Nederland. Met jarenlange ervaring op het gebied van de verkoop en het onderhoud van professionele werkkleding, heeft Vince een ongeëvenaarde expertise ontwikkeld. Hij begrijpt als geen ander wat bedrijven nodig hebben als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie in hun kledingkeuzes. Of je nu zoekt naar de perfecte werkkleding voor je team of advies nodig heeft over de optimale was- en onderhoudsmethoden, Vince staat voor je klaar. Zijn passie is ervoor zorgen dat elk bedrijf wordt voorzien van de best mogelijke kledingoplossingen. Oplossingen die niet alleen professioneel ogen, maar ook voldoen aan alle praktische en veiligheidseisen die de moderne werkomgeving stelt. Aarzel niet om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek of als je vragen heb. Vince is bereikbaar op 0630481238 of via vince@tsrbv.nl. Onder zijn begeleiding zorg je ervoor dat jouw team er op zijn best uitziet en optimaal presteert!
Reactie plaatsen

Vrijblijvend advies over werkkleding kopen, wassen of repareren?