Werkkleding Rotterdam: kopen, reparatie, bedrukken en overige info

Werkkleding Rotterdam: ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat de werkkleding voor jouw bedrijf kan repareren, bedrukken, wassen en als nodig vernieuwen? Textiel Services Nederland, oorspronkelijk gestart als Textiel Services Rijnmond, is centraal gevestigd in Hoogvliet, vlakbij Rotterdam. Onze uitgebreide haal- en brengservice zorgt ervoor dat onze exacte vestigingslocatie van ondergeschikt belang is; wij staan garant voor het tijdig leveren van schone, gerepareerde, geborduurde, en/of nieuwe werkkleding, waar je ook bent in Nederland! Ons doel is om je te voorzien van topkwaliteit service, ongeacht je locatie.

  • Werkkleding Rotterdam: Textiel Services Nederland staat voor je klaar
  • Moderne werkkleding
  • Kleding reparatie Rotterdam voor bedrijven
  • Werkkleding voor heren en dames
  • Kleding bedrukken Rotterdam? Ook daarvoor kun je terecht bij Textiel Services Nederland 
  • Kleding borduren in de buurt van Rotterdam? Wij staan voor je klaar
  • Op zoek naar een werkkleding winkel of showroom?
  • Werkkleding Rotterdam: populairste locaties uitgelicht

    Werkkleding Rotterdam: Textiel Services Nederland staat voor je klaar 

    Op zoek naar werkkleding in Rotterdam? Bij Textiel Services Nederland kennen we alle ins en outs rondom werkkleding. Van vieze werkkleding wassen tot een droogloopmat op maat.  We helpen je graag verder! Dat gaat van advies voor een passende oplossing in jouw situatie tot het bedrukken en leveren van bedrijfskleding in Rotterdam. 


    Moderne werkkleding 

    Moderne werkkleding voldoet naast de wettelijke veiligheidsnorm ook aan de laatste trend. Daarmee laten we zien dat moderne werkkleding niet enkel functioneel en van goede kwaliteit moet zijn.

    Wij laten iedere werknemer er professioneel en goed uitzien door ons doordachte design en pasvorm Voor moderne werkkleding ben je bij Textiel Services Nederland aan het juiste adres.

    Afgekeurde werkkleding gooien wij dan ook nooit weg. Daar weten we wel raad mee. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van Textiel Services Nederland.


    Kleding reparatie Rotterdam voor bedrijven

    Voor kleding reparatie voor bedrijven kun je bij TSR terecht. Begint je werkkleding slijtage te vertonen? Wij kijken de werkkleding grondig na en repareren deze.

    Jouw werkkleding is weer zo goed als nieuw en kan weer een paar rondes mee! Heb je een kledingmaker in Rotterdam nodig? Op zoek naar kleding reparatie Rotterdam Zuid? Onze bedrijfskleding reparatie afdeling staat voor je klaar. Neem contact met ons op!


    Werkkleding voor heren en dames

    Het verschil tussen werkkleding voor heren of dames zit hem met name in de pasvorm. Het gaat daarbij niet direct om de mannelijke of vrouwelijke uitstraling van de kleding, maar een goede pasvorm maakt de werkkleding vooral veel comfortabeler.

    Als je aan het werk bent wil je toch vooral dat je kleding prettig zit? Op zoek naar herenkleding Rotterdam of dameskleding Rotterdam? Wij helpen je graag!

    Lees ook eens: winter werkjassen in de bouw voor dames en heren



    Kleding bedrukken Rotterdam? Ook daarvoor kun je terecht bij Textiel Services Nederland.

    Kleding bedrukken in Rotterdam kan bij Textiel Services Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld werkkleding bedrukken met logo wat kan zorgen voor eenduidigheid en herkenbaarheid.

    Hoewel we niet middenín Rotterdam gevestigd zijn, zorgt onze haal- en brengservice ervoor dat je het verschil niet merkt! Wij bedrukken de (werk)kleding met zorg en aandacht met de gewenste logo’s en/of teksten! Textiel bedrukken laat je doen door onze specialisten.



    Kleding borduren in de buurt van Rotterdam? Wij staan voor je klaar.

    Voor kleding laten borduren in de buurt van Rotterdam ben je bij ons aan het juiste adres. Voor alles wat geborduurd kan worden, kun je terecht bij Textiel Services Nederland B.V. Ieder borduursel behandelen wij zorgvuldig, zodat het slijtvast is. Ervaar het verschil dat een vakman maakt.


    Op zoek naar een werkkleding winkel of showroom

Ben je op zoek naar een werkkleding winkel of showroom in de buurt van Rotterdam? Je bent van harte welkom in de showroom van Textiel Services Nederland. Hier kun je een ruim assortiment vinden van werkkleding en bijbehorende persoonlijke beschermingsmiddelen. 

Werkkleding Rotterdam: populairste locaties uitgelicht

Bij Textiel Services Nederland laat je bedrijfskleding wassen, kun je bedrijfskleding kopen, persoonlijke beschermingsmiddelen kopen en meer. De locaties hieronder zijn de populairste werkgebieden van ons. Daarnaast leven we onze diensten door de hele Benelux en zelfs Duitsland.

  • werkkleding rotterdam waalhaven
  • Werkkleding Rotterdam zuid
  • werkkleding rotterdam spaanse polder
  • Werkkleding Rotterdam centrum 
  • Werkkleding Rotterdam westzeedijk