Automotive: monteurskleding en garagekleding

Bedrijfskleding automotive

Veilige monteurskleding en garagekleding van hoge kwaliteit nodig? Textiel Services Nederland staat voor je klaar. En we doen nog meer voor de automative branche.

Offerte aanvragen


Bedrijfskleding kopen ? Kies voor het all-in koop/was concept van Textiel Services Rijnmond

Kopen en wassen van bedrijfskleding

Representatieve bedrijfskleding van monteurs tot aan baliemedewerkers.
Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) kopen? Textiel Service Rijnmond staat voor je klaar! Bel 010–4601488 of mail info@textielservices.nl

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Van werkhandschoenen tot aan werkschoenen. Wij staan voor je klaar.
Hygiënische producten van hoge kwaliteit - bedrijfshygiëne - Textiel Services Rijnmond

Schoonloopmatten en hygiënische producten

Waarmee buitenvuil tegen wordt gehouden en de hygiëne wordt behouden. 

Representatieve bedrijfskleding automotive

Representatieve bedrijfskleding automotive

Wij verzorgen representatieve bedrijfskleding voor garagehouders, diverse dealers, schadeherstelbedrijven en meer. We beschikken over een mooie en doordachte kledingcollectie die zowel (auto)monteurs als baliemedewerkers de perfecte uitstraling geven.

garagekleding en monteurskleding

Van garagekleding en monteurskleding tot aan perfecte kleding voor de receptioniste. 

Of het nu gaat om garagekleding, monteurskleding of voor representatieve kleding voor de receptioniste: wij hebben de oplossing in huis om iedere werknemer te voorzien van veilige werkkleding met de juiste uitstraling.

bedrijfskleding automotiv : veilig en met de perfecte uitstraling

Bescherming staat op één, maar de uitstraling is ook belangrijk!

Bescherming van de medewerkers staat natuurlijk op één, maar ook de uitstraling van het bedrijf is van groot belang! Wij doen dan ook graag meer dan alleen het leveren van schone, comfortabele bedrijfskleding voor de medewerkers. Wij denken graag mee over hoe een bedrijf of organisatie er verzorgder over kan komen bij de klanten.

Ik kom graag in contact


Werkkleding automonteur nodig?

Werkkleding automonteur nodig? Dan ben je bij Textiel Services Nederland op het juiste adres. Wij hebben de juiste werkkleding voor in de automotive branche. We zijn in het bezit van een doordacht fullservice-concept waarmee we je razendsnel kunnen bedienen. Zo zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat je nergens meer omkijken naar hebt. 
Schoonloopmat met logo - logomatten - Textiel Services Rijnmond

Schoonloopmatten en hygiëne producten

Een voorbeeld van wat wij nog meer kunnen doen als bedrijfskleding specialist is het leveren schoonloopmatten en/of een droogloopmat op maat bij de ingangen van de autogarage.


Op deze manier wordt 70% van het buitenvuil tegen gehouden en heeft de vloer een schoner overkomen. Daarnaast kunnen hygiënische producten in de showroom en garage worden geïnstalleerd zodat je elk moment de mogelijkheid heb om je handen te wassen.
Werkhandschoenen en werkschoenen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkhandschoenen en werkschoenen

Ook verzorgen wij voor de verkoop van persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk hierbij aan werkhandschoenen. Hierdoor worden monteurs dagelijks voorzien van schone werkhandschoenen. Deze beschermen alle stoffen zoals olie, teer en andere irriterende stoffen waar monteurs dagelijks mee te maken hebben. Tevens draagt de koop van werkhandschoenen bij aan een beter milieu, omdat deze wekelijks worden gewassen, gecontroleerd en weer schoon worden geleverd.
Ik kom graag in contact


Voor elk werkkleding probleem bieden wij een oplossing.

Bedrijfskleding wassen

Bedrijfskleding kopen

Bedrijfskleding
huren

Bedrijfskleding borduren

Textiel bedrukken

Bedrijfshygiëne
specialist 

Schoonloopmatten leveren en wassen 

Neem contact op met Textiel Services Rijnmond | Bedrijfskleding specialist

Meer informatie of offerte aanvragen?

Wil je meer weten over de producten en services die wij aanbieden aan bedrijven in de automotive industrie? Neem dan gerust contact met ons op.