05 oktober 2021 

"De bedrijfskleding blijft voldoen aan hoge kwaliteit "

Madern Group uit Vlaardingen is een trouwe klant van Textiel Services Nederland. Sinds jaar en dag nemen zij verschillende diensten af waar ze heel blij mee zijn. 'Van bedrijfskleding wassen tot en met het repareren van de werkkleding, ze staan voor ons klaar'.

Meer over de Madern Group

Madern Group is marktleider voor de productie van rotatiegereedschappen waarmee kartonnen en papieren verpakkingen worden gemaakt. Hun machines en gereedschappen zorgen ervoor dat verpakkingsmateriaal wordt omgezet in de gewenste verpakking. Bijvoorbeeld drankverpakkingen zoals de melkpakken van Campina en Arla, koffiebekertjes, maar ook de doosjes van de McDonald’s waar de frietjes en snacks in zitten.

Trouwe klant

Josina Speijer, secretaresse bij Madern, vertelt: “Om een beeld te schetsen: er werken op dit moment (oktober 2021) zo’n 120 medewerkers op onze locatie in Vlaardingen, waarvan 80 mensen in onze fabriek. We zijn al meer dan 10 jaar klant bij Textiel Service Nederland. Ze reinigen onze bedrijfskleding, voorzien nieuwe kleding van een tag met naam en zorgen dat de kleding na reiniging weer in de kasten wordt gelegd. Als het nodig is repareren ze onze bedrijfskleding. We hebben er geen omkijken naar.”

Bedrijfskleding reinigen doe je bij Textiel Services Rijnmond

Representativiteit en eenheid

“Binnen het bedrijf willen we er graag representatief uitzien en eenheid uitstralen, dat is echt belangrijk. Als klanten bij ons in de fabriek komen, ziet het er altijd schoon en netjes uit. En daar draagt ook de bedrijfskleding aan bij. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat de bedrijfskleding blijft voldoen aan de juiste normeringen en dat de kwaliteit behouden blijft.”

Top service van Textiel Services Nederland

“De dienstverlening van Textiel Services Nederland gaat ver. Bij vragen denken ze mee en krijgen we snel antwoord. Elk contact is vriendelijk en verloopt soepel. Als er iets is staan ze voor ons klaar met een goede oplossing. En het belangrijkste is dat onze medewerkers tevreden zijn en altijd schone kleding in hun locker hebben.”

Over de schrijver
Maak kennis met Vince Keller, de drijvende kracht en accountmanager achter Textiel Services Nederland. Met jarenlange ervaring op het gebied van de verkoop en het onderhoud van professionele werkkleding, heeft Vince een ongeëvenaarde expertise ontwikkeld. Hij begrijpt als geen ander wat bedrijven nodig hebben als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie in hun kledingkeuzes.Of je nu zoekt naar de perfecte werkkleding voor je team of advies nodig heeft over de optimale was- en onderhoudsmethoden, Vince staat voor je klaar. Zijn passie is ervoor zorgen dat elk bedrijf wordt voorzien van de best mogelijke kledingoplossingen. Oplossingen die niet alleen professioneel ogen, maar ook voldoen aan alle praktische en veiligheidseisen die de moderne werkomgeving stelt.Aarzel niet om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek of als je vragen heb. Vince is bereikbaar op 0630481238 of via vince@tsrbv.nl. Onder zijn begeleiding zorg je ervoor dat jouw team er op zijn best uitziet en optimaal presteert!
Reactie plaatsen

Vrijblijvend advies over werkkleding kopen, wassen of repareren?