Bedrijfskleding bedrukken: dit zijn de mogelijkheden
17 september 2023 

Bedrijfskleding bedrukken: dit zijn de mogelijkheden

Bedrijfskleding bedrukken is niet alleen een manier om een professionele uitstraling te geven aan je bedrijf of organisatie, maar het dient ook als een krachtig hulpmiddel voor merkherkenning en teamgeest. Een goed ontworpen logo en/of tekst, vakkundig gedrukt of geborduurd op de kleding, trekt de aandacht en versterkt de zichtbaarheid van je merk. Het draagt bij aan het creëren van een samenhangend en professioneel beeld, waardoor werknemers gemakkelijk herkend worden door klanten en het algemene imago van je organisatie wordt versterkt.

Bij Textiel Services Nederland begrijpen we het belang van kwalitatieve bedrijfskleding die past bij de unieke identiteit van jouw merk. In dit artikel verkennen we de verschillende mogelijkheden van het bedrukken en van bedrijfskleding.

Kleding bedrukking machine; daar begint het mee

Het begint allemaal met een kleding bedrukking machine van hoge kwaliteit. Die is nodig om de bedrijfskleding professioneel te bedrukken. De moderne kleding bedrukking machine van Textiel Services Nederland zorgt voor een prachtige uitstraling die aantrekkelijk is en blijft.

Alles wat wij bedrukken voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat het slijtvast is en veel langer meegaat dan één wasbeurt. Het bedrukken van werkkleding kun je dus wel aan ons over laten.

En wat heb je nog meer nodig om kleding te bedrukken?

Om kleding te bedrukken, zijn er enkele essentiële benodigdheden en stappen:

 • Ontwerp of afbeelding:
  Dit is de eerste en cruciale stap. Je moet een uniek ontwerp hebben of een afbeelding kiezen die je op de werkkleding wilt drukken.
 • Inkt of verf:
  Afhankelijk van het type bedrukking en het gewenste resultaat, kies je voor inkt of verf. Dit medium wordt gebruikt om het ontwerp of de afbeelding op de kleding over te brengen.
 • Werkkleding:
  Natuurlijk heb je werkkleding nodig die geschikt is voor bedrukking en die de inkt of verf goed kan opnemen.

Met behulp van de eerder genoemde bedrukkingsmachine wordt het ontwerp of de afbeelding vervolgens op de werkkleding aangebracht.

Bedrijfskleding bedrukken in kleine aantallen

Bij Textiel Services Nederland begrijpen we dat niet elk bedrijf of organisatie behoefte heeft aan grote aantallen bedrukte bedrijfskleding. Daarom bieden we een gespecialiseerde service voor het bedrukken van bedrijfskleding in kleine aantallen, perfect afgestemd op de unieke behoeften van kleine bedrijven, lokale (voetbal)clubs, zelfstandige professionals, en meer.

Flexibiliteit voor kleine ondernemingen en clubs

Voor kleine bedrijven, zoals start-ups, lokale handelaars of kleine dienstverleners, is flexibiliteit in bestelhoeveelheden cruciaal. Of je nu een handvol bedrukte shirts nodig hebt voor je personeel of enkele gepersonaliseerde jassen voor een speciaal evenement, wij staan klaar om je te voorzien van hoogwaardige, bedrukte bedrijfskleding, ongeacht de bestelgrootte.

Oplossingen voor ZZP'ers

Als zelfstandige professional wil je een professionele uitstraling hebben, maar heb je waarschijnlijk geen behoefte aan grote hoeveelheden kleding. Wij bieden de perfecte oplossing door je in staat te stellen om zelfs in zeer kleine aantallen te bestellen, waardoor je bedrijfskleding met je eigen logo en stijl kunt personaliseren zonder de noodzaak van een grote voorraadinvestering.

Maatwerk voor sportclubs en verenigingen

Sportclubs en verenigingen hebben vaak unieke behoeften wat betreft bedrijfskleding. Of het nu gaat om een set uniformen voor een voetbalteam of bedrukte jassen voor clubleden, onze dienst voor kleine aantallen maakt het gemakkelijk en betaalbaar om deze items te personaliseren.

Ook voor grotere bedrijven

Onze focus ligt natuurlijk niet alleen op kleine aantallen, we zijn ook volledig uitgerust om grotere bestellingen voor grotere bedrijven te hanteren. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor al je bedrijfskledingbehoeften, ongeacht de omvang van je organisatie.

Kwaliteit en service

Ongeacht de grootte van je bestelling, je kunt rekenen op onze toewijding aan kwaliteit en service. Elk kledingstuk wordt met de grootste zorg bedrukt, gebruikmakend van duurzame materialen en technieken om ervoor te zorgen dat je bedrijfskleding er professioneel uitziet en lang meegaat.

Bedrijfskleding bedrukken kleine aantallen?

Voorbeeld van bedrukte werkkleding / bedrukte bedrijfskleding


"Bij Textiel Services Nederland streven we ernaar om altijd dichtbij en beschikbaar te zijn voor jou, of je nu in Eindhoven, elders in Nederland of zelfs in België bent. Onze service is erop gericht om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, waar je ook bent. Met een sterke focus op klantgerichtheid en bereikbaarheid, zorgen we ervoor dat jouw bestellingen van bedrijfskleding met logo met de hoogste zorg en aandacht worden behandeld. Dit is mijn belofte aan jou: kwaliteit en service, altijd binnen handbereik." - Vince Keller, bedrijfskleding expert bij Textiel Services Nederland


Werkkledij bedrukken zorgt voor een professionele uitstraling

Werkkledij bedrukken doe je voor een professionele en representatieve uitstraling van jouw bedrijf of organisatie. Bij Textiel Services Nederland is er een ruime keuze om comfortabele A-merken te laten bedrukken.

Van werkbroeken tot t-shirts: voor iedere wens hebben wij een passende oplossing. Zo is er de mogelijkheid om een jas of shirt met eigen logo en/of slogan te bedrukken. Dit ziet er professioneel uit en is daarnaast een perfecte reclame. Hieronder laten we nog een paar mogelijkheden zien.

Bedrijfskleding met logo (bedrijfs werkkleding met logo)

Veel bedrijven of organisaties kiezen voor bedrijfskleding met logo. Meestal wordt dit aangevuld met een slogan, telefoonnummer en e-mailadres. Of het nu gaat om veiligheidskleding, overalls of bijvoorbeeld schilderskleding, alles is mogelijk bij Textiel Services Nederland

Daarbij ben je altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien laten we de bedrijfskleding naadloos aansluiten op jouw huisstijl. Hiermee zorgen we voor herkenbaarheid en eenduidigheid van de gehele organisatie. Textiel bedrukken kun je over laten aan Textiel Services Nederland.
Bedrijfskleding met logoBedrijfskleding polo of t-shirt bedrukken

Vaak wordt er in het begin gekozen om enkel een bedrijfskleding polo of t-shirt te bedrukken. Om vervolgens in een later stadium ook de werkbroeken en werkjassen te bedrukken.  Door een bedrijfskleding polo of t-shirt te laten bedrukken met logo (en soms andere informatie) zorg je ervoor dat de werknemers het groepsgevoel uitstralen.

Daarbij zorgt het ook voor gelijkheid binnen een bedrijf of organisatie. En laten we de merkbekendheid niet vergeten; die wordt hierdoor vergroot.

"Bedrijfskleding met logo is meer dan alleen uniformiteit; het is het uithangbord van je bedrijfscultuur, professionaliteit en toewijding."

Werkbroek bedrukken

Een werkbroek bedrukken met een logo of slogan doe je als perfecte aanvulling op je polo of t-shirt. Dit zodat jouw bedrijf nog meer opvalt en er persoonlijker en vakkundiger uitziet. Wij hebben een breed assortiment: van lange werkbroeken tot aan korte werkbroeken en pantalons. Deze kunnen gepersonaliseerd worden door middel van bedrukking.
Werkbroek bedrukken? Textiel Services Rijnmond staat voor je klaar!

Overall bedrukken

Een overall bedrukken van uitstekende kwaliteit? Ook daarvoor kun je terecht bij Textiel Services Nederland. Wij kunnen werkoveralls personaliseren met een afbeelding of logo.

Werkjassen bedrukken en nog veel meer

Zijn werknemers al vroeg in de ochtend aan het werk of werken ze in koude omgevingen? Dan moeten de werkjassen van de werknemers voorzien zijn van de hoogste kwaliteit. Wij kunnen werkjassen bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten en om voor eensgezindheid te zorgen. Bovendien kunnen we ook zorgen voor bedrukte thermokleding, bedrukte werktruien en kunnen we zelfs softshell jassen bedrukken.

Benieuwd wat wij allemaal kunnen betekenen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Werkkleding bedrukken met logo? 3 voordelen uitgelicht

Werkkleding bedrukken met logo heeft veel verschillende voordelen. Hieronder lichten we er drie uit: herkenbaarheid, eenduidigheid en merkbekendheid.

1. Werkkleding bedrukken met logo zorgt voor herkenbaarheid

Werkkleding bedrukken met logo en/of een pakkende tekst zorgt voor een stuk herkenbaarheid van jouw bedrijf. Bovendien zorg je hiermee voor een representatieve en professionele uitstraling.

Herkenbaarheid zorgt er voor dat dat je potentiële bestaande én nieuwe klanten geen tweede keer (of helemaal niet meer) na hoeven te denken over jouw merk en je producten. Door hier bewust op in te zetten, door bijvoorbeeld je werkkleding te voorzien van een logo, kan je je merk (nog) meer waarde geven.

Textiel Services Nederland beschikt over de capaciteit om elk soort werkkleding te voorzien van een logo. Bedrijfskleding bedrukken is een expertise van Textiel Services Nederland. Van werkpolo's tot aan broeken: voor elk vraagstuk bieden wij een oplossing.

2. Werkkleding laten bedrukken met logo zorgt voor eenduidigheid

Naast een stuk herkenbaarheid kan bedrukte werkkleding met een logo ervoor zorgen dat er eenduidigheid plaatsvindt binnen de organisatie.

Een eenduidige uitstraling komt ten goede van de relatie tussen de organisatie en haar medewerkers en de medewerkers onderling. Zo zorgt eenduidigheid voor vertrouwen en wordt iedereen op een gelijke manier behandeld.

Werkkleding bedrukken met logo

3. Bedrijfskleding met logo zorgt voor merkbekendheid

Werkkleding bedrukken met logo zorgt ervoor dat de merkbekendheid van een bedrijf of organisatie wordt vergroot. Dit wilt zeggen dat consumenten steeds vertrouwder raken met een merk en er persoonlijke binding mee krijgen.

Door werkkleding te bedrukken met een logo kan dat er toe leiden dat consumenten een voorkeur voor jouw merk en jouw producten gaan ontwikkelen. Een logo maakt je merk herkenbaar en gedenkwaardig. Het vertrouwen wordt gewekt en dat kan uiteindelijk resulteren in een betere omzet.

Van bedrijfskleding bedrukken kleine aantallen tot bedrijfslogo op kleding voor grote aantallen: Textiel Services Nederland staat voor je klaar!

Extra voordeel: Logo op werkkleding is voordelig voor de werkgever

Werkkleding dat voorzien is van een logo is voor de werkgever voordeliger. De fiscus ziet werkkleding vaak als een vorm van salaris. En daar wordt belasting over berekend.

Maar: wanneer de werkkleding voorzien is van minimaal één logo (duidelijk en zichtbaar), geldt de nihilwaardering. En wanneer dat van toepassing is betekent het dat je geen belasting hoeft te betalen!

Werkkleding bedrukken online? Laat er voor de zekerheid een professional naar kijken!

Wil je werkkleding bedrukken online? Vaak gaan er dingen fout met dure gevolgen. Zo kan het voorkomen dat er per ongeluk een verkeerd logo wordt toegevoegd of dat er een verkeerd bestandsformaat wordt aangeleverd.

Om veel gezeur te voorkomen kun je Textiel Services Nederland inschakelen. Het gehele proces van werkkleding bedrukken nemen wij uit handen.

"Of je nu werkkleding wilt bestellen in Rotterdam of je werkkleding wilt laten bedrukken in Friesland; wij zijn jouw betrouwbare partner! - Vince Keller van Textiel Services Nederland

We beschikken over een ruim assortiment en bieden hoge kwaliteit. Heb je vragen over bedrukken of borduren? Of wil je advies voor jouw personeel? Neem gerust contact met ons op.

Bedrijfskleding met logo bestellen? Van bedrijfskleding horeca bedrukken tot aan werkkleding zorg bedrukken

Bedrijfskleding met logo bestellen? Textiel Services Nederland is dé specialist die je zoekt. Of je nu specifiek bedrukte bedrijfskleding voor de horeca nodig hebt, een unieke touch wilt geven aan de bedrijfskleding in de zorg, of elegante softshell jassen wilt personaliseren; wij combineren expertise met toewijding om aan al je eisen te voldoen. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn bij ons topprioriteiten, en we zijn er trots op dat we je gedurende het hele proces kunnen begeleiden.


Een overzicht van de kosten

Bij het overwegen van bedrukte bedrijfskleding is een van de meest gestelde vragen: "Wat zijn de kosten?" Bij Textiel Services Nederland begrijpen we het belang van transparantie en budgetvriendelijke oplossingen. Daarom bieden we je een duidelijk inzicht in de kostenstructuur voor het bedrukken van bedrijfskleding.

Factoren die de prijs bepalen

De kosten voor het bedrukken van bedrijfskleding variëren op basis van verschillende factoren:

 • Type kledingstuk: Of het nu gaat om T-shirts, polo's, werkbroeken of jassen, elk type kledingstuk heeft zijn eigen prijspunt.
 • Aantal kleuren in het ontwerp: Meer kleuren betekent vaak een complexer en duurder drukproces.
 • Hoeveelheid: Bestel je in bulk, dan kun je vaak rekenen op kwantumkorting.
 • Druktechniek: De gekozen techniek, zoals zeefdruk of digitale print, speelt ook een rol in de prijsbepaling.
 • Kwaliteit van het materiaal: Hoogwaardige materialen kunnen meer kosten, maar bieden betere duurzaamheid en uitstraling.

Krijg een aangepaste offerte

Het beste wat je kunt doen om een nauwkeurige prijs te krijgen, is contact met ons opnemen voor een op maat gemaakte offerte. We bespreken graag je specifieke behoeften en voorkeuren om een passende en betaalbare oplossing te bieden voor jouw bedrijfskleding.

Textiel Services Nederland: Jouw partner voor bedrijfskleding

Textiel Services Nederland is een bedrijfskleding full service bedrijf. Dat betekent dat we verder gaan dan alleen het bedrukken van werkkleding. Van ontwerp tot levering en zelfs het wassen van je bedrijfskleding, wij nemen alles voor je uit handen.

Ook borduren

Naast het bedrukken van bedrijfskleding, specialiseren we ons ook in het borduren van bedrijfskleding. Hierbij wordt het ontwerp met naald en draad direct op de kleding aangebracht. In vergelijking met bedrukken, is borduren vaak duurzamer en van hogere kwaliteit. In onze drukstudio zorgen we ervoor dat elk kledingstuk perfect wordt bedrukt of geborduurd.

We staan voor je klaar

Ben je op zoek naar nieuwe bedrijfskleding? Wij zijn een onafhankelijke dealer van verschillende bekende bedrijfskleding merken. Bij ons vind je een breed en aantrekkelijk assortiment, variërend van standaard bedrijfskleding tot promotiekleding. En als extra service bieden we ook een wasdienst aan. Wij halen je vuile bedrijfskleding op en leveren het weer schoon en fris af op jouw locatie.

Wil je meer weten over wat we allemaal te bieden hebben? Bekijk dan de video hierboven, blader door onze catalogus of neem gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om je te helpen.

Over de schrijver
Maak kennis met Vince Keller, de drijvende kracht en accountmanager achter Textiel Services Nederland. Met jarenlange ervaring op het gebied van de verkoop en het onderhoud van professionele werkkleding, heeft Vince een ongeëvenaarde expertise ontwikkeld. Hij begrijpt als geen ander wat bedrijven nodig hebben als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie in hun kledingkeuzes.Of je nu zoekt naar de perfecte werkkleding voor je team of advies nodig heeft over de optimale was- en onderhoudsmethoden, Vince staat voor je klaar. Zijn passie is ervoor zorgen dat elk bedrijf wordt voorzien van de best mogelijke kledingoplossingen. Oplossingen die niet alleen professioneel ogen, maar ook voldoen aan alle praktische en veiligheidseisen die de moderne werkomgeving stelt.Aarzel niet om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek of als je vragen heb. Vince is bereikbaar op 0630481238 of via vince@tsrbv.nl. Onder zijn begeleiding zorg je ervoor dat jouw team er op zijn best uitziet en optimaal presteert!
Reactie plaatsen

Vrijblijvend advies over werkkleding kopen, wassen of repareren?