Softshell jassen bedrukken? Voordelen, tips, soorten meer info!

Softshell jassen bedrukken? Voordelen, tips, soorten meer info!

Softshell jassen zijn lichtgewicht, ademend en bieden bescherming tegen wind en regen. Ze zijn daarom de ideale keuze als bedrijfskleding voor mensen die veel buiten werken of sporten. 

Bij Textiel Services Nederland bieden we de mogelijkheid om softshell jassen te bedrukken met een bedrijfslogo, merknaam of elke gewenste afbeelding. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over softshell jassen bedrukken.

Dit zijn softshell jassen

Softshell jassen zijn gemaakt van een ademend en waterafstotend materiaal en ƒ bescherming tegen wind en regen. Ze zijn licht van gewicht en comfortabel om te dragen. Softshell jassen worden veel gebruikt als werkkleding, sportkleding en promotiemateriaal.

Softshell jas als bedrijfskleding

Softshell jassen zijn ideaal als bedrijfskleding omdat ze bescherming bieden tegen de elementen en tegelijkertijd comfortabel zijn om te dragen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, zodat je de perfecte jas kunt kiezen voor het bedrijf. Heb je advies nodig bij het bedrijfskleding kopen? Dan kun je altijd vrijblijvend advies opvragen bij Textiel Services Nederland.

Wat zijn redenen om een softshell jas te bedrukken?

Er zijn verschillende redenen om softshell jassen te laten bedrukken. Zo kun je het bedrijf promoten, de medewerkers een professionele uitstraling geven, een gevoel van teamspirit creëren en medewerkers gemakkelijker herkenbaar maken.

 1. Branding
  Softshell jassen bedrukken met een bedrijfslogo of merknaam is een geweldige manier om een bedrijf te promoten en de merkbekendheid te vergroten.
 2. Professionaliteit
  Softshell jassen met een bedrijfslogo of naam geven medewerkers een professionele uitstraling. Dit kan vooral belangrijk zijn als je klanten ontvangt of op locatie werkt.
 3. Teamspirit
  Door softshell jassen te bedrukken met een bedrijfsnaam of teamnaam creëer je een gevoel van saamhorigheid en teamspirit bij de medewerkers.
 4. Herkenning
  Door medewerkers te voorzien van gepersonaliseerde softshell jassen, zijn ze gemakkelijker te herkennen en kunnen ze worden geïdentificeerd als onderdeel van een bedrijf.

Het bedrukken van een softshell jas heeft geen invloed op de temperatuur van de jas

Het bedrukken van een softshell jas heeft geen invloed op de temperatuur van de jas. Het bedrukken gebeurt met behulp van geavanceerde technieken en zal geen invloed hebben op de ademende en waterafstotende eigenschappen van de jas.

bedrukken van een softshell jas

Softshell jassen bedrukken door Textiel Services Nederland

Bij Textiel Services Nederland bieden we de mogelijkheid om softshell jassen te bedrukken met een bedrijfslogo, merknaam of elke gewenste afbeelding. Uiteraard is andere bedrijfskleding bedrukken ook mogelijk. 

Onze ervaren medewerkers zorgen voor een hoogwaardige en duurzame bedrukking die lang meegaat. Onze top 3 bedrukte softshell jassen.

Softshell jas heren bedrukken

Onze softshell jassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, ook voor heren. Je kunt de softshell jassen laten bedrukken met een bedrijfslogo, merknaam of elke gewenste afbeelding.

Softshell jas dames bedrukken

Onze softshell jassen zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten voor dames. Hiervoor geldt uiteraard ook dat de softshell jassen bedrukt kunnen worden met een bedrijfslogo, merknaam of elke gewenste afbeelding om de werkkleding een persoonlijk tintje te geven.  

Lees ook eens: Werkkleding Rotterdam: kopen, reparatie, bedrukken en overige info

Softshell bodywarmer bedrukken

Naast softshell jassen bieden we ook de mogelijkheid om de softshell bodywarmers te laten bedrukken. Deze zijn ideaal voor situaties waarin een jas te warm is, maar extra bescherming tegen wind en regen nog steeds nodig is. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen.

Het proces van softshell jassen bedrukken bij Textiel Services Nederland

Het proces van het bedrukken van softshell jassen begint met het bespreken van de wensen en ideeën met onze ervaren medewerkers. We werken nauw samen met de klant om de beste ontwerpen te creëren die passen bij het betreffende bedrijfsimago en werkkleding. Vervolgens kiezen we de juiste bedrukkingstechniek, afhankelijk van het ontwerp, kleuren en gewenste duurzaamheid.

Bij Textiel Services Nederland maken we gebruik van geavanceerde apparatuur en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat de bedrukking lang meegaat en er professioneel uitziet. We bieden verschillende technieken, waaronder zeefdruk, transferdruk en borduren, om ervoor te zorgen dat de softshell jassen eruitzien zoals jij dat wilt.

Onze ervaren medewerkers werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat de bedrukkingen er lang mooi uit blijven zien. Bovendien zijn we ons bewust van onze impact op het milieu en daarom maken we gebruik van milieuvriendelijke materialen en werken we hard om onze CO2-uitstoot te verminderen.

softshell jassen bedrukken

Onze druktechnieken uitgelegd

Bij Textiel Services Nederland bieden we verschillende technieken voor het bedrukken van softshell jassen. Hierdoor kunnen we aan de wensen van elk bedrijf voldoen en ervoor zorgen dat de bedrukking er professioneel en stijlvol uitziet.

Transferdruk

Transferdruk is een andere techniek die we gebruiken voor het bedrukken van softshell jassen. Hierbij wordt het ontwerp eerst geprint op een transferpapier en vervolgens met behulp van hitte en druk op de stof overgebracht. Dit is ideaal voor gedetailleerde ontwerpen en foto's.

Borduren

Borduren is ook een populaire techniek voor het bedrukken van softshell jassen. Hierbij wordt het ontwerp met naald en draad op het textiel geborduurd. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en is ideaal voor ontwerpen met weinig kleuren.

Tips voor het onderhouden van bedrukte softshell jassen

Als je bedrukte softshell jassen heeft, wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Daarom is het belangrijk om de jassen goed te onderhouden. Hier zijn enkele tips voor het onderhouden van bedrukte softshell jassen:

 1. Volg altijd de wasinstructies op het label: Softshell jassen hebben vaak specifieke wasinstructies en het is belangrijk om deze te volgen. Was de jas bijvoorbeeld niet op een te hoge temperatuur en gebruik geen wasverzachter.
 2. Vermijd agressieve wasmiddelen: Gebruik bij het wassen van de softshell jas milde wasmiddelen en vermijd agressieve wasmiddelen zoals bleekmiddelen. Deze kunnen de bedrukking beschadigen. Bedrijfskleding wassen door een professional? Wij staan voor je klaar! (lees ook: voordelen van industriële wasmachines voor het wassen van werkkleding)
 3. Droog de jas niet, maar hang deze uit: Droog de bedrukte softshell jas niet, aangezien dit de bedrukking kan beschadigen. Kies voor natuurlijk drogen door de jas uit te hangen. 
 4. Strijk de jas niet: Vermijd strijken van een bedrukte softshell jas, aangezien de hitte van het strijkijzer de bedrukking kan beschadigen.
 5. Berg de jas op een droge en koele plaats: Zorg ervoor dat de softshell jas altijd op een droge en koele plaats wordt opgeborgen. Zo blijft de bedrukking in goede staat.

Door deze tips te volgen kun je ervoor zorgen dat de bedrukte softshell jassen er lang mooi uit blijven zien.

Het belang van duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij het bedrukken van softshell jassen. Bij Textiel Services Nederland vinden we het belangrijk om duurzame keuzes te maken bij het bedrukken van werkkleding, waaronder softshell jassen. Hier zijn enkele redenen waarom duurzaamheid belangrijk is bij het bedrukken van softshell jassen:

 1. Milieuvriendelijke materialen: Bij het bedrukken van softshell jassen maken we gebruik van milieuvriendelijke materialen en inkten. Dit zorgt ervoor dat het milieu zo min mogelijk wordt belast.
 2. Lange levensduur: Door te kiezen voor duurzame bedrukkingstechnieken en materialen, zoals borduren en transferdruk, zorgen we ervoor dat de bedrukking lang meegaat en niet snel vervaagt. Hierdoor gaat de softshell jas langer mee en hoeft deze minder snel te worden vervangen.
 3. Verminderde CO2-uitstoot: Door gebruik te maken van duurzame technieken en materialen, dragen we bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van zonne-energie en werken we aan het verminderen van onze transportemissies.
 4. Sociale verantwoordelijkheid: Door te kiezen voor duurzame bedrukking, dragen we ook bij aan sociale verantwoordelijkheid. We zorgen ervoor dat de werknemers die betrokken zijn bij de productie van onze werkkleding onder goede omstandigheden werken en een eerlijk loon krijgen.


Hoe lang gaan bedrukte softshell jassen mee?

De levensduur van bedrukte softshell jassen kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn enkele factoren die van invloed kunnen zijn op de levensduur van bedrukte softshell jassen:

Kwaliteit van de softshell jas: De kwaliteit van de softshell jas zelf is een belangrijke factor bij het bepalen van de levensduur. Een hogere kwaliteit jas gaat over het algemeen langer mee dan een lagere kwaliteit jas.

Kwaliteit van de bedrukking: Ook de kwaliteit van de bedrukking zelf speelt een rol bij de levensduur van bedrukte softshell jassen. Bij Textiel Services Nederland maken we gebruik van hoogwaardige bedrukkingstechnieken en materialen om ervoor te zorgen dat de bedrukking lang meegaat en niet snel vervaagt.

Intensiteit van het gebruik: Hoe intensiever de softshell jas wordt gebruikt, hoe sneller de slijtage zal zijn en hoe korter de levensduur van de jas zal zijn.

Onderhoud: Het goed onderhouden van de bedrukte softshell jas kan ook de levensduur verlengen. Zorg ervoor dat de wasinstructies opvolgt en vermijd agressieve wasmiddelen of wasverzachters die de bedrukking kunnen beschadigen.

Over het algemeen gaan bedrukte softshell jassen met hoogwaardige bedrukkingstechnieken en materialen, bij juist gebruik en goed onderhoud, meestal enkele jaren mee. Bij Textiel Services Nederland bieden we ook een garantie op onze bedrukkingen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid.

Hoe lang gaan bedrukte softshell jassen mee

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het bedrukken van softshell jassen kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn enkele factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten voor het bedrukken van softshell jassen:

 • Aantal jassen:
  Het aantal jassen dat je wilt laten bedrukken, is van invloed op de kosten. Over het algemeen geldt dat hoe groter de bestelling, hoe lager de kosten per jas.
 • Bedrukkingstechniek:
  Er zijn verschillende bedrukkingstechnieken beschikbaar, zoals zeefdruk, transferdruk en borduren. Elke techniek heeft zijn eigen kostenstructuur.
 • Kleuren:
  Het aantal kleuren dat je wilt laten bedrukken is van invloed op de kosten. Hoe meer kleuren, hoe hoger de kosten.
 • Design:
  Een complex ontwerp kan meer tijd en kosten met zich meebrengen dan een eenvoudiger ontwerp.


Bij Textiel Services Nederland bieden we gepersonaliseerde offertes aan voor het bedrukken van softshell jassen, gebaseerd op de specifieke wensen en behoeften. 

Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen en onze ervaren medewerkers zullen je graag helpen bij het vinden van de beste optie voor jouw bedrijf of team.

Over de schrijver
Maak kennis met Vince Keller, de drijvende kracht en accountmanager achter Textiel Services Nederland. Met jarenlange ervaring op het gebied van de verkoop en het onderhoud van professionele werkkleding, heeft Vince een ongeëvenaarde expertise ontwikkeld. Hij begrijpt als geen ander wat bedrijven nodig hebben als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie in hun kledingkeuzes. Of je nu zoekt naar de perfecte werkkleding voor je team of advies nodig heeft over de optimale was- en onderhoudsmethoden, Vince staat voor je klaar. Zijn passie is ervoor zorgen dat elk bedrijf wordt voorzien van de best mogelijke kledingoplossingen. Oplossingen die niet alleen professioneel ogen, maar ook voldoen aan alle praktische en veiligheidseisen die de moderne werkomgeving stelt. Aarzel niet om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek of als je vragen heb. Vince is bereikbaar op 0630481238 of via vince@tsrbv.nl. Onder zijn begeleiding zorg je ervoor dat jouw team er op zijn best uitziet en optimaal presteert!
Reactie plaatsen

Vrijblijvend advies over werkkleding kopen, wassen of repareren?